Recurrències

dissabte, 23 de maig del 2009

Concertet

Feia temps que no anava a un concert d'este tipus. L'ambient de gent "del rollo", valencians, xiques guapes, música molt bona i estupefacients en abundància. Una bona mescla, ahir a Polop de la Marina. Gatxull, Inseminació i 121 decibels actuaren a la plaça de la Purísima, espectaculars per al meu gust. Vibracions, una xirimita, una trompeta, un trombó, un xic multiús amb monyo llarg que canta molt bé, una guitarra i percusió; la suma d'aquestes coses formen Gatxull, un grup que vaig descobrir quan vam tocar amb ells i que, curiosament, el cantant que us esmentava és germà d'una amiga meua. Agostí, que es va incorporar fa poc, li dona amb el fiscorn un toc molt fresc al grup, i, en general, m'agrada molt.

d'Inseminació, que cal dir, un grup al que he acompanyat un parell de vegades amb el baix per tal de solucionar-los la papereta, i que també m'agrada. Ádemés, des que han afegit vents al conjunt, la cosa sona bestial. Un guitarra solista molt àgil, un bateria al que vull molt, un cantant amb molta labia, el baixista que ahir no vaig reconéixer per la seua tallada de pèl, i a tot açò tres vents molt potents i Domingo a les rumberes i les congues. Molt bons, creen molta festa i la gent es mou per ells. Ahir, no sé com, vaig tocar una cançó amb ells, la de Batiste Ceba, de la Gossa Sorda, la qual em va passar volant perquè no me la sabia massa bé. Però res, va estar divertit.

I és que m'encanten estos concerts. Ja no només per la música, sinó per la quantitat de gent que veus única i exclusivament en aquestos events. Et retrobes amb gent que no enyores però que t'alegres quan la veus. I coneixes a molts més. I els coneixes espontàniament, ja siga perquè li has tirat el cubata, ja siga perquè estàs pixant al seu costat.

I disfrutes, perquè per una vegada no eres tu el que està dalt de l'escenari pringant.

4 comentaris:

  1. La veritat és que sempre som els mateixos els que ens movem d'un lloc a l'altre de la contornà per gaudir d'estos concerts,i mola retrobar-se amb la gent. Jo també feia temps que no anava, i va estar molt bé. Estupefacients, potser massa, i més encara quan has de tornar a Sella per una carretereta amb mil curves. El resultat no pot ser massa bo.

    ResponElimina
  2. xe jordi, de llegir-te m'han entrat ganes de concert...

    ResponElimina
  3. Té nassos que no esmentes a Kevin d'Inseminació i que toque amb tu a Cantaloupe. Pot ser es que no tocara al concert, que ahí ja no arribe :D
    ¡M'alegre que hages tornat a escriure!

    ResponElimina
  4. ostia!! me caguen... menos mal que no llig açò! se m'ha oblidat completament! es que es tan bo... que no fa falta dir res

    ResponElimina