Recurrències

dimarts, 16 de febrer del 2010

No t'excedisques

Ocorre. Quan menys t'ho esperes. Ja vaig parlar una vegada d'una cosa semblant.

Et trobes en la cova més profunda que l'home ha pogut crear, amb la teua pala, el teu pic afilat i les mans suoroses. Busques la substància, inconscientment, intuitivament. Les mans se't mouen per inèrcia, com atretes pels diamants viscosos que hi trobaràs. La pala i el pic no paren de treballar, fent forats minúsculs, lentament, amb cura de no derruïr la terra que sosté el túnel. La foscor és present pertot arreu, i és per això, pel fet de no veure res, que escarbotes cegament, però sabent el que fas. Fa molts anys que coneixes el túnel; hi has estat tantes vegades que saps en quin racó la terra és més dura, i en quin hi ha més risc de despreniment. Segueixes cavant, durant minuts, potser hores... Tal vegada no hi haja sort, així que pares, descanses i després tornes. 

Però arriba un moment en què tu no dominaràs les teues mans, ni el pic ni la pala. Elles et dominaran a tu durant uns instants, i seguiràs, sabent que estàs fent mal alguna cosa, que estàs a punt de cagar-la...Però el plaer és immens, i fa molt de temps que no t'ocorre res roïn per allí dins, així que segueixes, pegant palades i llevant terra d'on no s'ha ni de tocar. I és, en aquestos moments d'èxtasi, de frenesí, que ocorre allò de que parlava.

Et traus el dit del nas, i està impregnat de sang.

3 comentaris:

  1. Es que hay que apuntalar bien el perímetro. Si no el carbón no estará, y sacarás petróleo rojo! Bien!!

    ResponElimina
  2. A mi m´ha passat. Quant a la sang pel nas, jo sempre dic que també tinc la regla. És curiós que tots els mesos, sempre tinga tres o quatre dies en que el nas no pare de soltar sang... Ah, i si em moque convencionalment, també me n´ix! Aleshores que faig? Ni em rasque ni em moque. I tota la "terra" dins...I ta mare dient-te marrano...Quotidianitat...

    ResponElimina
  3. M'he passat el cap de setmana sense furgar-me, per por a obrir-me la ferida... Però ara ja estic en perfectes condicions per a continuar. A més m'estic constipant, el somni de tot furgador!

    ResponElimina