Recurrències

divendres, 26 d’abril del 2013

Exemple d’entrada desficaciada

Com que encara no he rebut res per al PIED, he pensat que necessiteu un esperó i una concreció. Ácí deixe l’exemple, que no sé si acaba d’encaixar en les bases:

Un xic es trobava en un bar quan de sobte li van entrar ganes de pixar. Se’n va cap al Vaterclòuset i contempla la panoràmica. Dos homes pixen en els vàters de paret i un altre, suposició pels sorolls de petorro i xorro, caga dins de l’únic excusat individual. Mentre camina es va baixant la bragueta i va triant on pixar.

Posem-nos en la seua situació: hi ha quatre vàters de paret, dels quals els dos més extrems estan ocupats. 1(ocupat) 2(lliure) 3(lliure) 4(ocupat).

Ha de triar, doncs, entre el 2 i el 3, però clar, el que no vol és estar a prop de cap de les dues persones. Tot això ocorre en uns segons, mentre els seus passos avancen simultàniament als dits que abaixen la cremallera.

Un dels dos homes, el de la dreta, és un motorista barbut i greixós, vestit de cuir i tan corpulent que ocupa una bona part del vàter adjacent. L’altre és un gafitas, un pringat que s’ha posat el més allunyat del barbut per si de cas l’esguita de pixum.

És clar, el nostre xic s’ha de posar al costat del pringat, però veu en apropar-se que el potencial dipositari de la seua micció es troba embossat i ple de pixum, gargallades i pèls de piu.

Aleshores ha de fer un nou càlcul i s’acaba posant al costat del motorista merdós. Fa olor a suat i el mira als ulls quan es trau la pelila.

-Prip, prip, prip, clac-clac i ja ha pixat i els altres dos encara estan ahí, com si foren maniquins. Un dels dos amolla un pet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada