Recurrències

dissabte, 15 d’agost del 2009

Entradeta

Tinc el cervell xuclat. Sec. No sé si és per la calor, les substàncies, que menge malament o que jugue massa a l'ordinador, però no tinc inspiració. Duc uns dies pegant-li voltes al blog i mirant-lo des de diferents punts de vista, i no sé de que collons escriure. Però potser hui siga un bon dia per a escriure d'un tema que mai havia escrit per vergonya o no se que.

Dic lo de noseque per que en realitat tampoc em fa tanta vergonya dir que em furgue el nas. Si, heu llegit bé, furgar el nas. No se si sabeu el plaer que dóna clavar-se el dit índex de la mà esquerra al forat del nas, ja siga per pur enteteniment o perqüestió de problemes respiratoris. Ho faig a classe, a casa, al vàter, mentre camine, al cotxe,.. Crec que és la única cosa que podria superar els xiulits, o almenys igualar-los. El cas és que tinc el nas gran per culpa d'esta costum tan natural. Amb la gent que conec em furgue directament, sense dissimular, i si em diuen alguna cosa pare un ratet i torne de seguida. Però en situacions de gent no tan coneguda, com pot ser una classe de desdoblament, o en una parada d'autobús, s'inicia la tècnica del Rasca-el-tabic-amb-una-mà-tapant-dissimuladament-mentre-l'altra-mà-furga-suaument-algun-dels-dos-forats. És una tècnica molt vella, la vaig aprendre de ben xicotet. Però la millor cosa, és a dir, la més graciosa, és quan algú poc conegut et veu furgar-te el nas. En eixe moment, si jo mateixa me n'adone, si que pare, ja que eixa persona que t'ha vist no pararà de mirar-te fins que ho faces una alta vegada i s'assegure de que el que ha vist és cert. Ja he de parar de furgar-me o pegar-me la volta per a que no em veja. Però una vegada ja m'he pegat la volta, em ric . Em ric de la puta situació que crea el puto vici este que no em puc llevar de damunt. I una altra putà és que cada cert temps, sobretot si vaig en el cotxe furgant, m'ix sang del nas. Rac, rac, furga que te furga, Bache! PAm! sang. I aixina és la vida d'un furgador aficionat de nas.

http://www.youtube.com/watch?v=QqNt8ZSqd1I

6 comentaris:

  1. la sequera de l'agost a la blogosfera ens fa traure la inspiració d'allà on pensavem que no hi havia. Del mateix nas.

    Molt bo. M'has fet riure en este dilluns horribilis de feina, mentre tots estàn de vacances.

    ResponElimina
  2. ... típica entrada de botzinades mentals,sobre un tema que jo ja coneixia, però que mola mogolló com ho descrius xD

    ResponElimina
  3. jajaja, tinc que fer la segona part encara... pero es un poc més... escatològica: què fas en el moc quan el tes al dit.

    ResponElimina
  4. Bdegs!Que asco!
    Crec que trobaré a faltar eixa costum teua.
    Estic desitjant llegir eixa segona par!

    ResponElimina
  5. Al menys no te´ls menges...O sí? Jo de menut sempre em posava en un angle de visió que ningú poguera vore i a rascar...jaja.

    Te n´has tret algun en la banda o què? o quan anàvem a solfa en Don Rafael?

    ResponElimina