Recurrències

dilluns, 14 de desembre del 2009

Qüestions de vagància

Quina casualitat que sempre, sempre, sempre que faltes a classe o a alguna reunió d'alguna cosa, els que sí que han assistit, quan els preguntes què van fer, et responen:

-Res important, vam mirar un parell de [X], el professor va explicar una [X] que ja havia explicat, i vam tornar a veure allò de [X], i ens va manar unes [X] per a casa. Fàcil, casi millor no haver vingut, no et vas perdre res...

Molt bé, supose que no haurà sigut tot tan fàcil. Però em fie de la vostra paraula... I no és una crítica en concret, és un fet.

4 comentaris:

  1. Dimecres passat em va passar això a mi. Però jo, com tú, em fie del que em van dir els companys.

    ResponElimina
  2. És una llei universal tio. Mai més ben dit maxo, se m'han passat pel cap totes les voltes que m'ho han dit, ahí en les cares dels companys dient-m'ho. Pense que pot ser per la gossera que fa explicar una cosa molt llarga que fa molt poc que te l'han explicat. Jo tambe gaste la fòrmula que has dit quan m'ho pregunten i és per la raó que t'he dit. Que ben presentat Jiordi.

    ResponElimina
  3. Gràcies tio, duia molt de temps pensant com escriure-ho, però al final m'he posat i m'ha eixit una bona entradeta, curta, precisa, una bona fórmula, i el títol exacte. Com que Jiordi? xD

    Com va tot, Neso?(no contestes, no és plan de parlar per ací)

    ResponElimina
  4. Doncs sí xicon, així és. Potser ens fiem també per vagància...:-)

    ResponElimina